Kedves Látogató!

Reméljük, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb autósiskolát, amely közel van lakhelyedhez, és a szolgáltatásaik is megfelelnek. Adatbázisunkban csak azok az Autósiskolák találhatóak meg, amelyeknek az interneten van weboldaluk, vagy adatlapjuk. Bármilyen észrevételed van a linkkatalógusunkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a <<Kapcsolatot>>, köszönjük.

Kedves Autósiskola tulajdonos, ügyintéző!

Ha megtaláltad az Autósiskolád elérhetőségét a katalógusunkban, és szeretnéd még kiegészíteni egy bemutatkozással, reklámszöveggel, vagy bármilyen leírással, vedd fel a <<Kapcsolatot>> velünk.
Ha még nem található meg az Autósiskolád honlapjának elérhetősége, akkor küld be a <<Linkbeküldés>> menüpont alatt.
Nincs weboldalad, de szeretnéd itt látni a weboldalad, akkor készítünk ingyen egy adatlapod az autósiskola.info címtárunkban. Az Iskola neve, címe, telefonszáma, leírás, ha gondolod fotóval is kiegészíthetjük az adatlapodat, vagy amit gondolsz, megbeszéljük. Vedd fel a <<Kapcsolatot>> velünk, hogy megtalálják az Autósiskolád.

Linkbeküldés Szabályzata!

A LinkKatalogus.info honlap címtárába szinte bármilyen Autósiskola honlapja beküldheti a linkjét.
Egy kikötés van, nem lehet politikai, obszcén, trágár, közízlést megbotránkoztató, törvénybe ütköző, rasszista tartalom a weblapon. Az Autósiskola.info Adminisztrátora, bármikor felülbírálhatja, a meglévő linkeket, és azt vissza is vonhatja kivéve, ha regisztráló honlap tulajdonos elhelyezte Autósiskola.info visszamutató linkjét. Kérjük, jelezd a Kapcsolat menüpontban, ha elhelyezted a visszamutatólinket a honlapodon. Tartalomváltoztatás, vagy honlap megszűnése esetén visszamutató link elhelyezése mellett is megszűnhet a regisztráció. Esetleges változásokról (pl. URL változás), mindkét fél bármikor értesítheti egymást.
Ha nem találod a megfelelő kategóriát, <<írj levelet>> nyugodtan, és készítünk egyet. De, beteheted az aktuális megye kategóriájába, és Mi majd elhelyezzük a megfelelő város alkategóriájába. Egy url nem regisztrálható, ugyanabba a kategóriába. Ha más városban is működik az Iskola, nyugodtan regisztráld még egyszer a honlapod.
Kérjük, a Cím mezőbe az Autósiskola nevét írd be, hogy a látogatok, könnyebben megtalálják az Iskolát. A link elfogadása 100%-os, ha nem ütközik a szabályunkba. Egy értesítő levelet küldünk, hogy elfogadtuk, vagy nem. Ha nem kapsz levelet valamilyen okból kifolyólag, akkor gyere vissza 24 órán belül biztos kint lesz a honlapod a Linkkatalógusunkban.

További jó Oktatást, és baleset mentes vezetést kívánok!
Üdvözlettel Fehér Zsolt


Hirdetés